Ta kontakt i dag

Sammen kan vi lage kreative prosjekter og gjøre de til virkelighet
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Ørna Productions

Søk
  • Ørna Larsen

Oppsummering av 2018

Siden året begynner å nærme seg slutten og jeg har hatt både min siste konsert og siste "normale" fotojobb for året er det på tide å oppsummere litt :) Vemodig, men sånn er det bare...


2018 har vært året der fotolivet har kommet seg opp på beina igjen for min del, og jeg har begynt å komme meg tilbake i frilanslivet. Det hele startet vel egentlig mest som en sprø idè jeg hadde en kveld sammen med en venn fra barndommen, men det har nå enda blitt til at det har blitt hva det har blitt.
Lars Håvard Haugen, shot fra pit på Rockefeller

Et av mange bilder som ble til under konserter i år er bildet til siden her. Hellbillies har alltid vært noe jeg liker selv å høre på, så når jeg fikk muligheten til å dekke de på Rockefeller i høst var det ingen tvil om hva jeg skulle gjøre :)Videre har 2018 vært året der jeg har forsøkt å finne "min stil" som fotograf. En ting er å være fotograf å gjøre som 90% av alle andre gjør hele tiden, men om man skal skille seg litt ut og faktisk ha sjans på å kapre oppdrag må man faktisk skille seg ut fra mengden. Jeg er nok ikke helt i mål der enda, men det begynner å bli bedre.Modell-shoot på Oslos tak.

På mange måter har jeg forsøkt å gjøre meg selv til en fotograf som gjør litt av alt. Målet er at jeg på sikt skal kunne leve av dette 100% og da er det også et must å beherske det meste. Bildet til høyre er et av mange portretter som ble til i løpet av året. Dette fra location i Oslo sentrum med kun naturlig lys og minimalt med redigering i etterkant.

Ved siden av alt dette har året dratt med seg mye rart av eventyr privat, men dette trenger vi ikke skrive så mye om her. Det kan du heller få høre mer om over en kald pils eller to en dag på nyåret.


Som så mange andre sånne oppsummeringer er det greit å avslutte med litt mål for neste år. For min del blir det å fortsette arbeidet med å komme meg inn i et samarbeid med et media. På den måten lettere kunne levere bilder til nyhetsdesker og magasiner fra både nyheter, reportasjer og ikke minst Oslos scene-liv. Høydepunktene for neste år blir nok først og fremst Hove-festivalen og Tons of Rock, men mer om dette senere.Til slutt vil jeg bare ønske alle som har fulgt meg, samarbeidspartnere og ikke minst kunder, en herlig jul og et godt nytt år.

101 visninger