Om meg

Som mange sikkert har skjønt, er dette her hovedsakelig en bloggside der jeg spyr av meg med eder og galle i hverdagen.
Men, for ikke å være helt usakelig, så kan man i det minste lage en liten side som også forteller dere lesere hvem som egentlig står bak dette.

Så, for å gjøre det enkelt!
Mitt navn er altså Jørn, jeg er litt opp i 30-åra og har for det meste i mitt liv jobbet med informatikk og sikkerhet.
Midt oppi alt dette, som forøvrig er godt og vel mer enn en fulltidsjobb, er jeg nok litt over snittet interessert i hva som skjer rundt omkring i samfunnet. Etter flere år som lokalpolitiker i Oslo, flyttet jeg og kona til Lørenskog, og deretter har de offentlige vervene blitt lagt litt på is, men det betyr ikke at jeg har planer om å slutte å være aktiv av den grunn.

Derfor kommer altså denne siden til live.

Her inne vil det støtt og stadig dukke opp innlegg om hva som skjer i verden, litt motsvar på hva andre mener, og hvem vet – kanskje en og annen offentlig utskjelling av andre debattanter som evt gjør skam på seg selv med sine påstander. Hvem vet hva tiden vil bringe, men det tror jeg i grunn vi bare kan finne ut av selv.

Ved siden av denne bloggen vil det komme opp en Youtube-kanal i mitt navn. Der vil det også dukke opp en del videoer med de samme temaene, såvel som en del dagligdags vas og tull.

Det var vel kort om meg, nå er det bare å kose seg videre med hva som kommer på denne bloggen fremover, forhåpentligvis slipper vi å bli helt uenige og uvenner i kommentarfeltet.