NEI – 5G er ikke et velkjent militært våpen!!

Altså, jeg hadde ikke trodd jeg kom til å måtte skrive noe sånt som dette noen gang, men de siste dagenes hendelser og observasjoner har bare tvunget det frem.

Når jeg logget meg på EDB-apparaturen på mandag morgen denne uken, gjorde jeg som jeg har gjort stort sett hver dag de siste ukene, logget på sol.no for å se om det var noe nytt om Covid-19-situasjonen i Norge og evt resten av verden. Men, hva er det jeg kom frem til først? Jo – denne artikkel fra Tek.no.

I artikkelen kommer det frem at en gruppering med mennesker i Storbritannia har gått sammen og satt fyr på 5G-master i protest mot koronapandemien. Javel? virker det logisk for din del? Vel, det gjorde det i allefall for disse personene.
Disse personene er nemlig hellig overbevist om at 5G er et hemmelig militært våpen som kan brukes til å spre informasjon, virus og andre lignende ting. I dette tilfellet er det altså 5G-nettet sin feil at Covid-19 har spredd seg som det har gjort. Denne konklusjonen bunner først og fremst ut i opprinnelsen til viruset.

Britiskdrevede Full Fact har tidligere også faktasjekket et innlegg fra Facebook der det påpekes at Wuhan var blant de første byene som 5G-nettet. Her blir det hevdet at det er det nye telenettet som har svekket immunforsvaret til flere av innbyggerne, noe som var grunnen til den raske smittespredningen. Men dette finnes det altså ikke vitenskapelig belegg for å hevde.

Det har de siste ukene blitt en unison enighet i verden om at viruset første gang så sitt snitt til å smitte mennesker gjennom et matmarked i WuHan. Med dette i bakhodet har et knippe mennesker klart å «forske seg frem til» at det også var i nettopp WuHan at de første 5G-mastene ble bygget ut. Derfor er det en sammenheng. Det var også en veldig lineær sammenheng mellom antall smittede/døde og prosentvis utbygging av 5G-nett i Norge.

Konspirasjonsteoriene er både mange og ville, og i Storbritannia har det blant annet blitt hevdet at det er myndighetene som står bak initiativet med å applaudere helsepersonell på et visst klokkeslett, noe som skjer for å overdøve lyden av 5G-tester. Også i Norge spres det flittig konspirasjonsteorier om 5G-nettes skyld i koronapandemien, både i Facebook-grupper som Folkets strålevern, Nei til smartmeter med mer og 5G-fritt Norge, og på Finansavisens forum og Steigan.no.

Faktisk.no og andre har faktasjekket påstandene som framsettes, og forskere de har vært i kontakt med, konkluderer med at de ikke inneholder fnugg av sannhet.

Ok, la oss se litt først på det de hevder først. Stråling fra 5G-nettet er farlig på linje med mikrobølger og kan skade både hjernen vår, DNAs evne til re-produsering og også direkte skade stamcellene våre.

Når det frøst kommer til strålingen fra 5G-nettet. Ta en titt på tallene nedenfor her, som tar for seg strålingen fra 5G-sendere, 4G-sendere og sammenligner dette med stråling vi kan se. Altså «Det synlige spektrum av microbølger».
5G vil først og fremst bruke frekvenser mellom 700 MHz og 3800 MHz. Dagens 4G-systemer bruker frekvenser fra cirka 800 MHz til 3600 MHz. 5G vil gradvis overta flere av de frekvensbåndene som 4G bruker i dag.
Det synlige spektrum, altså for eksempel spekteret i lyskilder vi omgås med daglig, har omtrentlige bølgelengder mellom 380–750 nm (frekvensområde: 790–400 THz).

Så, dersom det er en lineær sammenheng mellom antall smittede og antall utbygde 5G-enheter i verden. Hvordan kan det da ha seg at det i et land som Norge, hvor 5G-mastene begynner å bli ganske godt utbygget og flerfoldige innbyggere har hatt et 5G-nett lokalt i huset sitt (via wifi fra nettleverandør) ganske lenge, faktisk har så lave tall med antall smittede og døde som vi har? Ville ikke vi kunne vært på verdenstoppen dersom 5G-nettet faktisk førte med seg koronasmitte, og burde vi ikke blitt syke for godt og vell 2 år siden når 5G første ble startet på i Norge?

Nei, for å kunne finne en sammenheng mellom en sykdom som smitter gjennom dråpesmitte slik korona altså gjør, og et nettverk av mobilmaster som sprer datakommunikasjon gjennom lavfrekvensbølger må du nok «forske» litt mer slik de gjør i de miljøene. Men hva gjør vel det?
Når man roper i eget ekkokammer, får man som regel svar…


-Jørn-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *